Telenor-karusell (klubbkarusell) på ski tirsdag 10.januar.

Postet av Leksdal IL den 8. Jan 2017

Det ønskes velkommen til første runde i Telenor-karusellen (Klubbkarusellen) førstkommende tirsdag og det er lagt opp til Null-løp hvor alle oppfordres til å delta, både små og store.

De minste opp til og med 7 år (født 2010) går runderenn på stadionområdet. Fra 8 år (født 2009) og oppover gås det nullløp og her går alle 2 runder i fritt valgt løype, 1km, 2 km eller 3km, og tiden tas på hver runde. Her gjelder det da å gå jevnest mulig slik ...at tidsdifferansen mellom rundene blir minst mulig. Her vinner ikke den som går fortest, men den som går jevnest.Dette er også en fin anledning for hele familien å delta og gjøre dette til en konkurranse innen familien også.

Stilarten er også frivillig, skøyting eller klassisk. For de som ikke ønsker å gå på tid er det også en åpen klasse uten tidtaking hvor kun deltakelsen registreres.

Klassekonkurranse mellom klassene på Leksdal Skole hvor klassen med flest deltakere/starter fra klassen i årets Telenorkarusell blir premiert.

Påmelding ved tidtakerbua på stadion før kl 18.00 eller på mail til Hans Kristian Musum på adr.: hkmusum@hotmail.com i løpet av mandagen.Første start kl. 18.30

Startkontigenten kan betales med MCash som Hans Kristian har lagt ut informasjon om tidligere, kr. 30 pr start.

Første start kl. 18.30

VELKOMMEN !!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.