Avslutning Skiskolen tirsdag 15. mars

Postet av Leksdal IL den 11. Mar 2016

Avslutning Skiskolen 2016

Skiskolen avsluttes formelt etter klubbkarusellen tirsdag 15. mars.

Vi håper derfor at flest mulig som har deltatt på skiskolen også stiller på klubbrennet. Øvelsen er skicross, som vi håpervil bli fartsfylt og artig for barn, voksne og publikum.

Vi utfordrer spesielt foreldre til å delta – det vil være løyper tilpasset alle nivå!

Etter gjennomført renn blir det premieutdeling for både Skiskolen og klubbkarusellen i hytta.

Velkommen!


Oppsummering Skiskolen 2016:

Skigruppa vil rette en stor takk til trenere, foreldre og unger som har bidratt til gjennomføring av skiskolen. Etter vårt syn har skiskolen 2016 vært en suksess med totalt 67 deltagere!

Skigleden og entusiasmen til ungene har vært stor og oppleves som inspirerende og artig for alle frivillige som har bidratt!

I tilknytning til skiskolen har vi også gjennomført kurs i skismøring og 2 kvelder med teknikktrening for voksne. 20 deltagere på skismørekurset og 12 deltagere på skiteknikk er vi godt fornøyd med!

Skigruppa har ambisjon om å øke rekrutteringen og tror at flere voksne deltagere i klubbrenn vil bidra til det. Det var derfor med stolthet at skigruppa klarte å stille med 4 herrelag og 2 damelag i sprintstafett. Men vi har plass til flere og oppfordrer alle foreldre til å bli med i klubbkarusellen, kanskje allerede på tirsdag eller til neste år?

Dersom noen ønsker å vite mer om målsettinger og verdier for skigruppa kan det være nyttig å lese vår sportslige plan - http://www.leksdalil.no/p/18944/sportslig-plan

Har du ris eller ros så er vi takknemlig for tilbakemelding.

Vi håper alle blir med videre og at vi ses igjen til neste sesongKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.