Friidrett Våren 2015

Postet av Leksdal IL den 4. Jun 2015

FRIIDRETT VÅREN 2015

KORRIGERING:

Planlagt tur til Govasshølet førstkommende søndag (5.juni) flyttes til søndag 21.juni. Da flyttes også turen til Seterengsmyra til en ny dag.

I år blir det totalt 14 trimkasser. Helårsbøkene er ute, og de andre blir lagt ut til 1.mai eller så snart det lar seg gjøre etter den tid.

Nytt av året blir bok på «Fånettvatnet». Ellers blir det Tillerknoppen, Elvepromenaden, Dalemsvollen, Govasshøle/Holtjønna, Markarunden, Musemsåsen, Torvhuset, Kjesbuvatnet, Martinskogen, Seterengsmyra, Brannåsen, Skeisvola og skinntjønna. Oppfordrer alle til å besøke trimkassene i bygda!Det blir som før premie til den med flest turer til den enkelte trimkasse, en for de over 16 år og en for de under (ved minimum fem turer). Det blir også premie for å ha besøkt alle trimkassene i løpet av sesongen. For barna rekker det med 9. Bruk skjemaet nedenfor (fyll inn dato) og send til Hanne Lene Balgaard, Aspåsv. 18 innen 1. november.

Vi vil også arrangere felles turer til noen av trimkassene. Dette er fine turer for hele familien, enten til fots eller på sykkel.

Tur 1. 26. April: Oppmøte ved Tevo Dekk kl. 17.00. Så videre til Torvhuset og Musemsåsen.

Tur 2. 10.Mai: Oppmøte Fossheim kl. 17.00. Elvepromenaden via Morken-veien og tilbake.

Tur 3. 25.Mai: Oppmøte skistadion Marka kl. 17.00. Tur til Skeisvola. Anbefales barn i skolealder.

Tur 4. 7.Juni: Oppmøte Vegenden kl. 12.00. Tur til Holtjernvola/ Govasshølet. En lengre tur, ta med niste. Anbefales barn i skolealder.

Tur 5. 21.Juni: Oppmøte ved Tevo Dekk kl. 17.00. Tur til Seterengsmyra.

Sommertrimmen 2015:

Tillerknoppen

Elvepromenaden

Dalemsvollen

Govasshølet/ Holtjønna

Markarunden

MusemsåsenTorvhuset

Kjesbuvatnet

Martinskogen

Seterengsmyra

BrannåsenSkeisvola

Skinntjønna

Fånettvatnet

FRIIDRETTSTRENING:

Denne sesongen blir det også et nytt tilbud om friidrettstrening på skolen hver torsdag. Første gang 7. Mai kl. 17.30- 18.30. Det vil bli ei gruppe for barnehagebarn og ei for 1.-6. klasse. Dette vil bli et allsidig tilbud hvor barna får være i aktivitet og prøve seg på ulike friidrettsøvelser.

Kom å bli med da vel!

TERRENGLØP:

Tradisjon tro «løper» vi i gang sesongen med et terrengløp. Det blir ved grillhytta, Elvepromenaden mandag 4. Mai. Påmelding før kl. 18.00. Startkontigent 30 kr.Gratis frukt til barna og kaffesalg.

Det vil også bli et klubbmesterskap i terrengløp og et banestevne til høsten.

Følg med på hjemmesiden for mer informasjon!

Vi håper på en friidrettssesong med mye tur, trening og trivselJ

- Friidrettsgruppa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.