Dagens turmål i Leksdal 1.-5. april.

Postet av Leksdal IL den 31. Mar 2021

Dagens turmål i Leksdal 1.-5. april.
Leksdal IL har 100 års jubileum i år og målet er å få minimum 100 stykker ut på påsketur.
Påskeharen trekker ut et påskeegg blant alle som besøker dagens turmål hver dag. Påskeegget inneholder jubileumsbuff og jubileumskalender fra Leksdal IL, påskegodteri, gavekort på Nava sponset av Norsk Konstruksjonsrådgivning AS og påskegaver fra Sparebank1 SMN. 
I tillegg stiller Comfort avd. Verdal med en takdusj (ikke inkl. montering) og Nava med et gavekort på 500,- som uttrekkspremie blant alle som registrerer seg på minimum en tur en av disse dagene. 
Hver dag legger vi ut et innlegg på facebooksiden vår med dagens turmål og litt informasjon om stedet. For å delta i konkurransen besøker du dagens turmål og legger ut et bilde fra turen under dagens post. Er dere flere som deltar så skriv navnene til alle som har vært med så blir hver enkelt regnet med i konkurransen. Er det noen som vil registrere turen pr. sms isteden så send en melding til Siv Aina Morken på tlf. 90749838.
For at dere kan planlegge turene legger vi ut oversikten på forhånd, men husk at bildet kan kun legges ut den dagen turmålet gjelder for og under riktig innlegg. 
1. april: Elvepromenaden. Se gjerne beskrivelse på ut.no: Elvepromenaden - Leksdalen (ut.no)
2. april: Seterengsmyra. Her er det benk så det er fint å ta en pause her. Fint å gå fra både nord og sørsiden av Leksdal. Se gjerne beskrivelse av veien fra Fossheim på ut.no: https://ut.no/turforslag/1110111/seterengsmyra-fra-fossheim  Fra sør er det fint å gå nyveien som starter ca. 300-400 meter etter Torvhuset. 
3. april: Kjesbuvatnet: Se beskrivelse på ut.no: https://ut.no/.../kjesbuvatnet-sendesbrannen-seterengsmyra 
4. april: Markarunden. Start og stopp ved gammel filialen (parkering på Fossheim) eller på skistadion i Marka. Benker, gapahuk og bålplass på skistadion for den som vil ta en rast der. Se gjerne beskrivelse på ut.no: https://ut.no/turforslag/117707/markarunden  
5. april: Leksdalsvatnet: Her er det mange muligheter. Noen forslag: Bunes, Åstastranda, følge hovedveien ved vannet, veien over Åsen mellom nord og sør belønnes med en fantastisk utsikt over vannet på toppen. 
Vi oppfordrer alle til å følge gjeldende smitteverntiltak og ta hensyn til hverandre, her er det plass til alle. 
God påsketur 🙂

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.