Innspillsmøte om idrettsaktiviteter på Verdal

Postet av Dag Einar Innhaug den 1. Nov 2019


https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/trondelag-idrettskrets/kalender/innspillsmote-om-idrettsaktiviteter-pa-verdal/

Kulturdepartementet i samarbeid med Idrettssoneråd Innherred og Trøndelag idrettskrets inviterer barn og ungdom, enten gjennom den organiserte idretten eller i egenorganisert form. Målet med møtet er å høre deres tanker om idrettsaktiviteter.

Hvem ønsker vi skal møte?
Barn og ungdom i alderen 10-19 år som driver idrett, enten gjennom den organiserte idretten eller i egenorganisert form. Det er ok med deltakere som er noe eldre, i den grad de representerer en yngre målgruppe på en god måte.

Du kan gjerne ta med deg en venn eller foresatt.

Når og hvor?
Dato/tid: 13.november 2019 kl.18.00-20.00
Sted: Verdal hotell, Jernbanegata 13, 7650 Verdal
Like ved jernbanestasjonen


Hvordan gjennomføres møtet?
Det vil legges opp til gruppearbeid. Det vil være spørsmål og oppgaver som hver gruppe skal svare på. En trygg voksenperson skal lede hver sin gruppe.

Hvem leder møtet?
Personer fra Kulturdepartementet vil lede møtet.

Servering:
Mat og drikke vil bli servert alle som deltar. Gratis.

Invitasjon og påmelding:
TRYKK HER for invitasjon til innspillsmøtet.

Samtykkeskjema:
TRYKK HER for samtykkeskjema.
Samtykkeskjema for barn og ungdom under 18 år som ønsker å delta må fylles ut, signeres og sendes på e-post til jonas.austmo.kolstad@idrettsforbundet.no eller bringes til møtet.

Spørsmål eller kommentarer kan rettes til Jonas Austmo Kolstad, Trøndelag idrettskrets på e-post jonas.austmo.kolstad@idrettsforbundet.no og mobil 995 06 266Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.