STØTT ARNSTEIN EKSETH I KAMPEN MOT MS

Postet av Leksdal IL den 15. Feb 2018


Arnstein fikk for 15 år siden diagnosen Multippel Sklerose (MS). MS er en sykdom som rammer sentralnervesystemet og har ett svært uforutsigbart forløp. MS kan føre med seg blant annet synsforstyrrelser, fatigue (utmattet og stresset), nedsatt hukommelse, lammelser, og alvorlige funksjonssvikter i kroppen. Per i dag finnes det ingen medisiner i Norge som kan kurere sykdommen, bare medisiner som kan bremse sykdomsutviklingen.

Flere personer med MS i Norge har valgt å gjennomføre stamcellebehandling i utlandet. Dette er en behandling som norske myndigheter ikke støtter, på grunn av for lite norsk forskning innen feltet. Det snakkes om at behandlingsformen kan bli vanlig i Norge om noen år, men den tiden tør ikke Arnstein vente. Han har allerede hatt alvorlige attakk. Attakk som ikke reparerer seg, ødelegger kroppsfunksjoner. Arnstein har bestemt seg for å gjennomføre stamcellebehandling i Moskva og reiser dit 3. mars i år. Behandlingen koster ca 500 000 kroner.

Arnstein har vært primus motor for fotballaktiviteten i Leksdal IL i mange år. Han har vært spiller, leder i fotballgruppa, trener for flere lag og bruker MYE tid på dugnad for å legge til rette for fotball i bygda. Leksdal IL setter stor pris på hans engasjement, og ønsker å støtte Arnstein og familien i forbindelse med behandlingen i Moskva. Behandlingen er svært dyr. Idrettslaget har derfor opprettet en innsamlingsaksjon. Målet er å bidra i betalingen av behandlingen.

Hvis du vil være med og hjelpe Arnstein, kan du overføre penger til følgende kontonummer: 4440.08.43500 eller med VIPPS til 509458 MS-behandling Arnstein. Takk for ditt bidrag!

Vi heier på Arnstein!

Leksdal IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.