Oppsummering besøkte trimkasser 2017

Trimkasser 2017 Trimkassebøkene blir hentet ned i disse dager, og det er nå tid for å summere opp årets sesong. Det blir premier til den som har flest besøk til den enkelte trimkassen (barn over 5 turer) og til de som har besøkt alle kassene. Dere som har tatt ALLE trimkassene, sender e

Kjøp Klubbklær fra nettbutikk. Julefrist: 11/10 kl 23.55.

Det kan handles klubbklær via nettbutikk. Snedig! Men OBS! Kort frist. Nettbutikken stenger onsdag 11.okt kl 23.55. NAVA har noe klær igjen etter forrige bestilling. Det er ønske om at vi handler det de har der. Se oversikt i vedlegget. Alle som vil ha klær før jul må bestille innen fristen.

Øras Dager 2017

Torsdag, fredag og lørdag har Leksdal IL restaurant- telt på Minsaas plass i forbindelse med Øras dager. Her selges det blant annet rømmegrøt, kaffe&vaffel, hamburger, pølse & chips. Håper mange kommer og tar seg en matbit eller kaffekopp i teltet vårt.

LEKSDALSTRAMPEN

FOR MER INFO SE VEDLEGG

Turstier i Leksdal

Kart over turstier i Leksdal HER Turstiprosjektet er ferdigstilt, og det er merket opp og skiltet over 50 km turstier i Leksdal. Papirkart vil bli lagt i alle postkassene i Leksdal. I tillegg finnes store, fine lerretskart. Disse kan kjøpes for kr 50,- i skihytta i Marka, i Fånetthytta eller ve

Hva er Verdals beste friluftsområde?

Vi kan nå stemme på Marka og Tjelderdalen som Verdals fineste friluftsområdet. Dette er en konkurranse kjørt av kommunen, og du av gir din stemme via Innherred.no. Følg DENNE linken.Vinnerområdet får en kommunal påskjønnelse, og blir tilgodesett med fin omtale i neste utgave av NAF-boka. Samtidig ve

KLATRING

Hver mandag i februar

Bading

Minner om gratis bading for alle lagets medlemmer i Verdal svømmehall i morgen 11. november fra kl 18.00. Billetter deles ut mellom 17.45- 18.00.Velkommen!!!

Ingen allidrett i uke 45

Pga at gymsalen rigges til besteforeldredag fredag, er det ingen allidrett i uke 45.

Kommende Arrangement

Vår- og sommeraktiviteter i Leksdal IL
• Kick-off på sesongen med terrengløp/ rundereinn ved grillhytta på elvepromenaden søndag 1. mai kl 18.00. Startkontigent kr 30,-. Alle deltagere får frukt og drikke. Kaffe kr 10,-.
• Terrengløp på barnehagen søndag 29. mai kl 18.00.
• Bli- kjent- tur til Brannåsen 1. juni. Nærmere info om tidspunkt kommer.
• Leksdal`n på tvers 5. juni. Nærmere info kommer.
Minner og om at Verdal Friidrettsklubb arrangerer friidrettsskole hver onsdag i mai. Se egen sak.
Minner om alle turkassene våre har fått bok, unntatt Dalmsvollen og Høltjønnvola, hvor vi venter på at snøen skal forsvinne.
Håper på ny rekord med antall besøkende i år.
God tur

Powered by: Bloc