Leksdal med 5 løpere i Norgescup junior!

Postet av Kjetil Vatne den 2. Jan 2023

Godt nytt skiår!

I år er Leksdal IL stolte av å ha i alt fem løpere på start i Norgescupen for juniorer. Dette synes vi er utrolig stas for en relativt liten klubb som Leksdal. Våre løpere er Johanne Bjugan (K17), Vinjar Eggen Vatne (M17), Jesper Marelius Rotmo (M17), Vemund Totsås Johnsborg (M18) og Vinjar Stavrum (M18). Våre juniorer starter året med et brak og deltar på Norgescup for juniorer på Lillehammer allerede førstkommende helg, 6.-8. januar. Norgescupen samler skiungdommer fra hele Norge i alderen 17-19 år, og åpningshelgen på Lillehammer er det første rennet av i alt tre Norgescup-helger. Det finnes også mulighet for juniorene til å kvalifisere seg til en finalehelg i månedsskiftet mars/april på Tolga/Savalen, som foregår samtidig med NM del II for seniorer.

 

Konkurransen på Lillehammer starter med klassisk sprint på fredag. På lørdag er det intervallstart i fristil, der Johanne går 5 km og guttene 10 km. Helgen avsluttes med fellesstart i klassisk stil med distanser på henholdsvis 10 og 20 km. Resultater fra helgens og vinterens konkurranser finnes på www.eqtiming.no. Fra Norgescup er det normalt live-oppdatering fra rennene, så det er gode muligheter til å få raske oppdateringer om hvordan rennene går.

 

Vi har oppfordret løperne til å skrive et reisebrev fra hver enkelt helg utover sesongen. Først ut er Johanne, som skal oppsummere helga på Lillehammer.

 

Vi gleder oss til sesongen og ønsker våre juniorer lykke til med vinterens konkurranser.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.